SPOTLIFE

Jag har fått en inbjudan till att börja blogga på spotlife.se. Så nu har jag gjort mitt på blogg.se. Hoppas ni följer med dit! Här är min nya blogg. xx
KOMMENTERA 1

Deadmau5 for president


Blev så äckligt överlycklig idag när min vän Emmy meddelade mig om att Deadmau5 ska till Peace & Love. Nu måste jag ju dit känner jag. Älskar fan dom. Här, här, här, här och här är några självklara favoriter. Mums.
Nu har jag precis kommit ur duschen och sitter här med mina braiga hörlurar som pumpar bra musik direkt till mina öron. Lyssnar för tillfälligt på Beccas favvlåt, Spring nana. Klämmig. Lyssna på den.
Det här blev ett musikinlägg. Det var inte alls meningen. Men så känner mig så satans taggad. Till vad? Vet inte. xx
KOMMENTERA 6

VIRKAT


Tills vi åker till Alanya vill jag ha en virkad vit bikini och nu har min älskade mami erbjudit sig till att virka en. Himla glad!! Vi åker om 25 dagar! Idag har jag och Hampus förresten varit tillsammans i 2 år och 2 månader så ikväll blir det extra mys. Hejsvej!
KOMMENTERA 7

Kabel + rosa

Isabel Marant Spring 2011
Det var lite såhär jag tänkte när jag skrev detta. Tjusigt tjusigt.
Idag har vi haft livräddning med klassen i badhuset. Det var faktiskt inte så illa som jag trodde.
Nu ska jag läsa ett kapitel i samhällsboken och sen slänga mig i soffan och se film i väntan på att min plutt ska komma hem. xx
KOMMENTERA 2

Najnaj



+ Har varit ledig från skolan idag.
+ Haft en mysdag med mina mysvänner.
+ Köpt en grå bas t-shirt. Finally.
+ Rebeccas pung är äntligen återfunnen. Finally 2.
+ På fredag ska jag ha en kickass dag med vänner. Vin + middag.

- Imorgon ska vi ha livräddning med klassen på badet.
- Jag måste plugga handel, info&layout, samhäll, småföretagande.
- Jag är godissugen.
KOMMENTERA 1

Dog lite..

KOMMENTERA 3

KABEL

Köpte mig en kabelstickad beige tröja förra veckan. Tänkte ha den med skjorta under, till ljusrosa jeansshorts i sommar eller bara som den är. Älskar den.
Ikväll lutar det mot sleepover med Vickan och Becca. Kult. Nu ska jag lägga mig i soffan och oja mig och vänta på att min prinsis ska komma hem. xx

Update: ÄR LEDIG IMORGON! HUR SKÖNT!?!
KOMMENTERA 2

FACELIFT


Har gjort ett litet facelift. Har ändrat headern och även gjort en liten ikon uppe i adressfältet. Småändringar i menyn också. Har dock inte bestämt mig än för om det var förbättring eller försämring.
Ikväll är det ju ultimata tv-kvällen. Solsidan, time out, bb och även filmen wild child man kan zappa emellan när det är reklam på tv11. Bra kväll. Nu ska jag spela spel på min iphone. Har en ny favorit, cut the rope heter det. Allmänt jättekul. xx
KOMMENTERA 2

2 FINA


1. T by Alexander Waang
2. Boy by Band of Outsiders
3. Chloé
4. Chloé

ÅH vad jag vill ha de svarta lädershortsen. Jobbigt dyra men någon budgetkedja borde väl göra en copy snart?
KOMMENTERA 1

IMPULS

Igår köpte vi (hampus) en tv lite spontant sådär. 46", vit, LED och smal som en penna. Jag fullkomligt älskar den. Måste säga att det är himla bra med en pojkvän som håller på med hemelektronik (då blir priset snäppet billigare). Nästa vecka ska vi köpa ny tvbänk. Nu ska jag se SATC 2. Hej!
KOMMENTERA 1

Äntligen STYLEBY


Jag är väl den sista som bloggar om den här tidningen nu men jag måste ju bara för förklara hur glad jag blev när jag hittade den i postboxen. Jag sa senast igår att om den inte kommer imorgon (idag) så ska jag fan maila in och klaga och så köper jag den nu i affären istället. (kände att alla andra hade fått den förutom jag) Men jag struntade i det och där låg den idag. Sådan lycka. Hann bara snabbläsa den lite innan jag åkte tidigare idag men so far so good måste jag säga. Älskar uppslaget "spets, aquablock eller metallic". Såg väldigt mycket jag ville ha. Jag kom också på att jag måste investera i en grå t-shirt. Det ska jag göra imorgon. Nu serveras det snart mat, är himla sugen på att sätta tänderna i den där goda fetaost-salladen. Åker hem ikväll runt 22, skriver när jag kommer hem eller så hörs vi imorgon! Hejsvej!
KOMMENTERA 0

LILA


Emmi Grundström
Jag har funderat lite över att beställa ett sådant här lila läppstift. Tycker det är himla tjusigt. (Speciellt när man är blond. Hehehehehe) Jaja.
Sen om en timme ska jag bege mig till stan för att köpa en tröja jag har lagt undan och sedan ska vi fara hem till min familj på landet. Ska bli skönt att få äta god hemlagad mat för en gångs skull. Var ett tag sen. Nu på senare tid här hemma har det varit, hamburgare, joda-kyckling och spagetti och köttfärsås var och varannan dag. Det är ju gott det med men ja! Nu ska jag pussa på min finis. xx
KOMMENTERA 2

GRÖNT


ASOS.COM

Idag har jag varit hemma och myst med min älskling. Åt en bra frukost som verkligen blev en bra start på dagen. Har sett några avsnitt Show by kling och även några avsnitt sex and the city. Nu snart ska vi åka och köpa mat, det lutar mot hamburgare. Nyttiga klubben. Men de e geott.
Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Har bara en lektion på fredagar så det känns lika bra att gå dit. Imorgon kväll åker vi nog hem till min mam och pap för mys och god mat. Tjing!
KOMMENTERA 1

PLISSERA MIG



Något plisserat måste jag införskaffa mig snart. Antingen en kjol eller en top. Kommer bli såååå fint i vår. Ja gud ja. Oj va fint det blir. Hej va det går.
KOMMENTERA 6

Mer Wang


KOMMENTERA 2