ACNE: Track

KOMMENTERA 3

FUR

Alltså kolla jackan. Har ingen aning om varit den kommer ifrån men fyför va fin den är. Ja en liten tunnare pälsjacka ska jag ha när det blir lite lite varmare. xx
KOMMENTERA 1

CHLOE SEVIGNY FOR OPENING CEREMONY


Kolla skorna!! Allting är ju perfekt med dem. Vill ha alla tre.
Är hemma och är sjuk idag med, febern vägrar ge sig så spenderar dagarna i sängen och kollar One tree hill från säsong till säsong. Orkar inte sitta vid datorn mer idag så gör några tidsinställda inlägg nu som poppar upp några gånger under dagen! Hej hej!
KOMMENTERA 1

MICHAEL KORS SS11


Dör av den här knuten. Måste testa mig på att göra den nu. Hårfärgen är fan fin den med.
Kvällen är än så länge oklar. Men lutar väl mot att dricka lite vin och sedan gå och kolla fotboll med Hampus och Carlos. Hejhej!
KOMMENTERA 3

I DIE

KOMMENTERA 1

WISHLIST / INITIAL

Okej, någon gång i veckan har jag tänkt att lägga upp någonting som jag vill ha. Jag vet, det gör jag redan men nu tänker jag mig mer som en kategori fast ändå inte. Kanske ett plagg eller en sak jag tycker det är värt att lägga lite extra pengar på. En bra "investering". Visst, det finns alltid saker man vill ha men detta hade jag tänkt mig att det ska vara en grej jag verkligen verkligen verkligen vill ha. Som en önskelista jag ska bocka av. Det kommer bli som ett litet "projekt" att köpa just den grejen. Okej? Nej jag kommer väl förmodligen inte att köpa alla sakerna som kommer upp på önskelistan men ja, wish me luck! Hoppas ni gillar't.


Första saken på önskelistan just nu är det här halsbandet. Ett halsband man har på sig hela tiden, även när andra större halsband åker på. Ett halsband man till och med sover i. Liksom everyday use. Jag hade tänkt mig ett H. Det finns i vitt och gult guld och man kan även lägga till en diamant. Jag vill nog ha gult utan diamant, precis som på bilden ovan. Finns att köpa här.
KOMMENTERA 2

VÅR: Vitt


I vår vill jag bära vitt, helvitt. Gärna med en svart väska och vita converse till. Sleep tight
KOMMENTERA 4

Love love loove

Al Green – How Can You Mend A Broken Heart?
KOMMENTERA 0

TISDAG: Iphone

KOMMENTERA 0

IDAG


Dessa två har varit mina bästa vänner idag. Nu ska jag krypa tillbaka till sängen, skulle bara säga hej. Hejhej!
KOMMENTERA 0

I SOMMAR: måste ha


Nu ska jag klunka te, äta alvedon och bädda ner mig med H. Hejsvej!!1ett!!
KOMMENTERA 3

Galax i min brax


Här är en av tröjorna jag köpte i Köpenhamn. Sista i min storlek och allt. Ja, vad säger man? Den kommer användas. Från Acne. Hejhej!
KOMMENTERA 2

JUST NU: läget

Ligger hemma med feber och ska tända ljus, dricka chai-te och kolla one tree hill. Sen ska jag läsa en bok. xx
KOMMENTERA 0

TWO YEARS TIME

WOW vilken helg säger jag bara. Har hunnit med mycket. Bla. En tripp till Köpenhamn, gick längs med hela ströget, gick in på COS som jag längtat efter sen förra året. Köpte bara tre plagg i Köpenhamn men tre värda sådana. Riktigt nöjd må jag säga. Kan visa imorgon om någon nu skulle vara intresserad! Har också hunnit med en tur inne på Ikea och småhandlat lite nya glas (behövdes i och med att alla som någonsin varit i min lägenhet förstört ett eller två glas var. True story), spanade också in en himla fin soffa vi ska köpa inom kort och en jäkligt fin matta i hör och häpna, kohud. Låter ju jäkligt disq. men så fin den va. Kommer bli perfekt på mitt vita trägolv. Imorgon ska jag träffa Ida som jag inte sett på länge, och ta en fika för att catcha up. På kvällen lutar det mot bio med min fina mami. Nu ska jag se någon häftig Csi-film Hampus laddat ner som jag bara mååste se. 2 år på oss idag förresten. 2 perfekta år. xx
KOMMENTERA 1

COPENHAGEN

Nu far jag och Hampus till Helsingborg. Stannar där hela helgen. Ska också fara till Köpenhamn på lördag för att fira lite att vi har varit tillsammans i två hela år den här helgen. xx

Tusan vad jag saknar sommar!! Saknar min Beccis också
KOMMENTERA 3