3_ST..

..bilder från de senaste dagarna.
Vi har åkt lite cab med Simon som precis tagit körkort, åkt ut till en grusgrop och vattnet var såå skönt, ångrar att jag inte badade. Har även ätit en mysmiddag ute med min gosse. Idag har jag varit på stan en sväng med mamma och fixat lite, har hittat ett par urfina shorts jag ska köpa imorgon, hämtat ut biljetter och fikat. Älsklingsmamma. Idag har det också varit så sjukligt varmt ute, underbart men svettigt. Nu ska jag fortsätta se några till avsnitt av Vänner tills mitt hjärta kommer hem. xx
Nathaliejo KOMMENTERA 4

WANT

Så fantastisk tröja. Måste ha en liknande. Måste. Känns väldigt höstig men skulle vara så fin till mina rosa shorts (som på övre bilden). Jatack!
Nu ska jag slänga mig ner i sängen och se ett x antal avsnitt av vänner. Så med detta säger jag god natt! xx
Wanties KOMMENTERA 3

20110626Dagens inspiration får Caroline stå för. Småsnygg.
Dålig update nu för tiden, men det har varit mycket, eller egentligen inte men har inte haft så stor tanke på att blogga. Idag har jag iallafall varit och kollat lite på schemat inför jobbet i sommar, känns väldigt bra faktiskt. Jobbar imorgon och fram till onsdag sedan är jag ledig några dagar. Nu ska jag vara lite sociala med mina vänner, vinmys hos Johanna! xx

Inspiration KOMMENTERA 1

NEW_SHOES!!!

H! By Henry Holland
Nytt KOMMENTERA 5

DE_LUXE

Denna lilla fina goodiebagen fick jag idag, fylld med godsaker..
Dagen har jag i största del spenderat med Erika, vi gick först på stan och gjorde några ärenden och sedan gick vi och sattes oss på Paveljongsplan där Elin och Alicia va. Mys.
Nu ska jag bege mig till Hampus mamma för en snabb middag och sedan hem till Johanna för lite förmys och sedan ska vi fira Simon som fyller 18 idag. Grattis! xx
Nathaliejo KOMMENTERA 2

AVSLUTAR_KVÄLLEN..

..med lite Vänner och apelsinkrokant. God natt lovers
Nathaliejo KOMMENTERA 3

KING_OF_AFRICA

Klicka på bilden för att komma till låten!
Nathaliejo KOMMENTERA 1

Nytt_x_2


Fick äntligen träffa mamma och pappa efter ca 10 dagar då de har varit i England med sina grannar. Mamma hade köpt en urfin blus till mig (bild 1) som är som en magtröja fram men går ner strax över rumpan bak + en efterlängtad parfym som luktar himmel. Puss på mami och papi.
Nu ska vi bege oss till affären och inhandla lite middag. xx
Nytt KOMMENTERA 1

20110619

1. Emilio Pucci (VILL HA!!!!!!!)
2. Roxy
3. Rodarte For Opening Ceremony
4. Proenza Schouler
5. Isabel Marant
Wanties KOMMENTERA 2

BILDBOMB


Inspiration KOMMENTERA 0

GLÖMMER_BORT

Glömmer konstant bort att jag har denna jackan. Jag brukar ofta fantisera om vad jag ska använda den till men fantasierna kommer aldrig till skott. Just nu fantiserar jag om att använda den till alla nyanser av blått. Jackan kommer från Carin Wester.

Igårkväll var vi ett gäng hemma hos Erika och drack lite vin och strawberry daiquiri. Kvällen slutade relativt lugn och tidig för min del. Idag tar jag det lugnt, lyssnar på Maggio, fixar lite i lägenheten och letar fram en himla massa kläder jag helt glömt bort. Sånt är kul. xx
Nathaliejo KOMMENTERA 1

SÅ_HÄR

1. Acne
2. Quicksilver
3. H! By Henry Holland

Med detta säger jag godnatt! xx
Wanties KOMMENTERA 3

SENASTE_TVÅ_DAGARNA

Igår innan skolavslutningen, har slutat 2an!!

Efter avslutningen gick vi hem till Erika för lite fika och hon har helt klart världens finaste katt, och inte nog med det, hon har två av dem. Jag dör.

Mina fina Bella, Becca och Emmy

Jag och älskling påväg till se partheey. Partheyt sög btw.

Idag har jag en liten svag huvudvärk som irriterar så nu blir en lugn mysdag i form av godis och romantik/komedi filmer så som Wimbledon, New York - i love you, A lot like love och annat dylikt.
Talk to you later! xx
Nathaliejo KOMMENTERA 1

SKJORTKLÄNNING

GE.MIG
Inspiration KOMMENTERA 0

STRIPED_

Både Elin och Linn har haffat dessa urfina byxor från Topshop. Jag har ett par shorts som exakt ser ut som dessa men ett par byxor som slutar en bit över ankeln hade ju inte varit fel, riktigt fint. Dessa ska jag ha.

+ Kort dag i skolan
+ Fick tillbaka prov och blev väldigt nöjd
+ Mys dag med min gosse som jag älskar så
+ Myskväll med mina käraste hemma hos Erika och åt tacos.
+ Water for elephants som vi såg ikväll, sjukligt bra film.
+ Ledig imorgon!!

- Saknar min mami och papi som är i England nu och shoppar galet
Wanties KOMMENTERA 1