Nu..

..beger jag mig hem till Stena för lite filmmys med tjejor.

Nathaliejo KOMMENTERA 0

SNÖGGENG

Inspiration KOMMENTERA 6

JAG ÄLSKAR..

att det snart är ett nytt år. mina vänner. olästa sms på morgonen. att vara extremt trött och då få lägga mig i min egen säng. när jag hittar den bekväma sovställningen. fina kommentarer. gran canaria. när en outfit blir precis lika fin som jag föreställt mig. min nya myshörna som jag ska sova i i någon dag, (är utan säng för tillfället). att prata strunt med mina vänner. när det är lagom temperatur när jag ska sova. att vara hungrig på morgonen. att gå och lägga mig nyduschad. att somna till en film. doften av nya kläder. överraskningar. målade naglar. (ibland) att jag bor helt för mig själv. bas t-shirtar. köttbull -och rödbetsalladsmacka. bruna ögon. att strosa runt inne på kustnära och drömma mig bort (inredningsbutik i Visby). att jag har lov. soliga vinterdagar. att vakna tidigt och sedan somna om. att se fram emot något. paljettleggings. paco rabanne - one million. big boobies. emmanuelle allt's klädstil. rachael zoe. att träffa någon jag inte träffat på länge. att jag och vickan kan dansen till "ai se eu te pego". att kramas. katter. maroccan oil. att skratta. mina allt för snälla föräldrar. ost och bacon baguetten på upper crust. mys.
Nathaliejo KOMMENTERA 1

JA TY

1. Inhabit
2. Ranjana Khan
3. Balmain
4. Dolce Vita
Wanties KOMMENTERA 0

Älskar

Älskar att de har likadana tröjor, älskar väskan, älskar klockan.
Wanties KOMMENTERA 1

RANDOM

Åker tillbaka till Spanien på onsdag och stannar som sagt i fyra veckor så bloggen kommer ta lite skada. Men får jag tillfälle så skriver jag givetvis annars så ses vi om fyra veckor igen! Följ mig med bloglovin' så märker ni när jag är tillbaka. Puss!
Nathaliejo KOMMENTERA 5

Hello

Wanties KOMMENTERA 1

Såja

Nathaliejo KOMMENTERA 4

5 dagar kvar..

Ikväll ska vi hem till Becca och mysa med fint folk och vin.
Åker till GC på onsdag, helt sinnes.. xx
Nathaliejo KOMMENTERA 0

ÄNTLIGEN

är de mina. Och inte nog med att de är för jäkla snygga så är de huur sköna som helst. Love love love. Från Cheap Monday
Nytt KOMMENTERA 1

XO

Nu är allting med Gran Canaria bokat och klart och stället vi ska bo på har det bästa läget, hur bra som helst.
Snart bara sju dagar kvar..
Nathaliejo KOMMENTERA 2

JA

Inspiration KOMMENTERA 0

Lite från Style Encounters..

Inspiration KOMMENTERA 0

6 December

Nathaliejo KOMMENTERA 0

Lite måndagsmusik
Nathaliejo KOMMENTERA 0